close

Cart

Cart

Cart lei0.00 0

IONUVICH FOTO

Fotografie de produs pentru magazine online și offline dar și fotografii de prezentare și alte imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări

Produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine. Fac fotografie de produs pentru magazine online și offline dar și fotografii de prezentare și alte imagini de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR.

Realizate cu profesionalism, fotografiile vor contribui la îmbunătățirea imaginii locatiei și la creșterea vânzărilor, prin prezentarea evenimentelor tale într-o lumină favorabilă.
Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0770.276.889 / contact@ionuvich.com

 

FOTOGRAFIE DE PRODUS (doar în locație)

  • Serviciul de fotografie de produs presupune deplasarea la locatia ta pentru a realiza fotografii profesionale ale produselor prezente pe site-ul tau sau fotografii reprezentative pentru serviciile oferite.
  • Fotografia de produs este extraordinar de importantă în contextul actual al comerțului online.
  • La cerere: fotografiile se pot folosi pentru (design flyere etc)
  • Putem fotografia produsele chiar la sediul tău, bineințeles.

Website-urile se construiesc cu imagini reprezentative. Cu cat pozele sunt mai calitative, cu atat website-ul va arata mai bine si va convinge, determinand decizia de achizitie.

Serviciu de fotografie de produs destinat special magazinelor online si site-urilor de prezentare. Imaginile sunt editate cu scopul de a scoate in evidenta calitatea produselor.
Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0770.276.889 / contact@ionuvich.com

Contact

X
Contact