close

Cart

Cart

Cart lei0.00 0

IONUVICH FOTO

Fotografie imobiliară. Fotografii profesionale de interior/exterior, fotografii office.

Într-un domeniu atât de activ precum cel imobiliar, ai nevoie de fotografii de calitate, realizate de un profesionist.

Vânzarea sau închirierea unui spațiu de birouri sau a unui apartament (inclusiv apartamente în regim hotelier in genul AirBNB și Booking) este mult mai rapida dacă îl prezinți cu fotografii de calitate, care să puna in valoare fiecare aspect si detaliu al incaperii.

Realizez fotografii imobiliare profesionale cu apartamentul, garsoniera, hotelul, ansamblul rezidențial, restaurantul, cofetaria ​sau biroul tău. Sunt fotograf specializat în fotografie imobiliară, asadar pentru imagini realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței găsești contactul meu mai jos precum și o serie din fotografiile mele de portofoliu.
Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0770.276.889 / contact@ionuvich.com

 

Fotografie imobiliara si office

Cand persoanele fizice cauta o proprietate pentru a o cumpara sau inchiria, acestea fac initial alegerea in functie de calitatea fotografiilor de prezentare. Fotografiile care ofera lumini frumoase, un unghi originale sau care evidentiaza decorarea sau aspectul proprietatii atrag intotdeauna mai multa atentie decat fotografiile prost expuse sau prost incadrate.

Fotografiile bune sunt evident importante pentru profesionisti (agentii imobiliare sau hoteluri, de exemplu), dar si pentru persoanele care doresc sa isi vanda proprietatea sau sa o inchirieze.

Atunci când doreşti să vinzi o casă sau să oferi spre închiriere un apartament (sau mai multe), fotografia imobiliară se poate dovedi de un real folos în a face cunoscut interiorul casei sau al apartamentului.

Fotografiile realizate cu telefonul sau chiar cu un aparat foto fără a şti cum să obţii nişte imagini atrăgătoare şi care să pună în valoare acel interior, pot să îţi facă mai degrabă un deserviciu decât să te ajute.

Fii eficient şi apelează la fotografia imobiliară atunci când vrei să îţi vinzi sau să îţi închiriezi casa sau apartamentul mai repede!
Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0770.276.889 / contact@ionuvich.com

Contact

X
Contact