0
Your cart is currently empty

Fotografie culinara

Portfolio

FOTOGRAFIE CULINARA

Fotografie culinară: pentru restaurante, hoteluri, companii de catering. (Food & Drink) pentru restaurante, hoteluri magazine,cofetarii

Fotografia culinară trebuie să transmită privitorului faptul că “aici găsește cele mai apetisante preparate”!

De cele mai multe ori clientul final alege produsul cel mai bine reprezentat în meniu și diferența este întotdeauna făcută de fotografii! Specializarea mea este fotografia culinară iar fotografiile rezultate pot fi utilizate fie pe site, fie pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram al restaurantului, hotelului sau companiei pe care o reprezinți, dar și în cataloage, meniuri, la târguri specifice domeniului sau în prezentări.

Fotografiile culinare profesionale te vor ajuta să vinzi mai mult și să transmiți mai departe o imagine impecabilă a localului pe care îl reprezinți sau îl deții!

Realizate cu profesionalism, fotografiile vor contribui la îmbunătățirea imaginii locatiei și la creșterea vânzărilor, prin prezentarea evenimentelor tale într-o lumină favorabilă.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0770.276.889 / contact@ionuvich.com

Cât costă serviciile foto food and drink?

Fotografii culinare (fotografii pentru restaurante / cofetării / firme de catering)

  • Între 5-10 Euro / produs fotografiat
  • Comanda minimă este de 100 Euro (sau 10 produse)
  • Prețul diferă în funcție de cantitate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount)

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în jud Bacau și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect.

Contact

Nu poti salva!
ro_RO
en_GB ro_RO