0
Your cart is currently empty

Fotografie de eveniment

Portfolio

FOTOGRAFIE DE EVENIMENT

Fotografie de eveniment (club, pub), fotografii la evenimente organizate de companii: conferințe, team building, petreceri corporate, lansări de produse, concerte, stand up.

Profesionalismul locatiei dvs. trebuie să vină de la primul contact, motiv pentru care imaginea generală  contează mai mult ca niciodată. Pentru a vă crea sau relansa imaginea dvs. pe piață, vă pot ajuta cu fotografii de evenimente, fotografii în cadrul unor evenimente de team-building, petreceri corporative, petreceri de sezon, lansări de produse, evenimente PR, fotografii de prezentare, fotografii pentru cataloage, prezentări și multe altele.

Realizate cu profesionalism, fotografiile vor contribui la îmbunătățirea imaginii locatiei și la creșterea vânzărilor, prin prezentarea evenimentelor tale într-o lumină favorabilă.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0770.276.889 / contact@ionuvich.com

Cât costă serviciile foto de eveniment?

Fotografie de eveniment 

  • Prețul este de 80 Euro / maxim 5 ore
  • Vei primi un număr de 150-300 de fotografii (sau mai multe, în funcție de durata și amploarea evenimentului)
  • Fotografiile pot fi predate si prin download sau urcate pe pagina de Facebook a locatiei dvs
  • Prețul include editarea fotografiilor (luminozitate, contrast, culori, claritate etc.)
  • Prețul este valabil pentru un fotograf / eveniment; 
  • Tariful pe oră / zi de lucru scade pentru evenimentele care durează mai mult; Un eveniment de o zi pornește de la 200 Euro / zi (pentru evenimente de 8-10h)
  • Fac doar fotografii la (conferințe, lansări de produse, petreceri private, concert, eveniment club sau pub etc.)

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în jud Bacau și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. 

Contact

Nu poti salva!
ro_RO
en_GB ro_RO