0
Your cart is currently empty

Fotografie de portret

Portfolio

FOTOGRAFIE DE PORTRET

(Fashion, branding, portret, glamour, beauty)

Cati dintre dv. au o fotografie in care sa arate chiar bine? Multi se multumesc cu instantanee facute de prieteni, de multe ori cu camere foto precare.

Majoritatea persoanelor cu care am vorbit despre o ședință foto cred despre ele că nu sunt fotogenice, dar recunosc totuși că „ies bine” în instantanee, când nu știu că sunt fotografiate. 

De aceea, indiferent că vorbim de ședințe foto de beauty, fashion, headshot sau branding personal, comunicarea dintre fotograf și cel fotografiat este, din punctul meu de vedere, cel mai important aspect al întregului proces. Un fotograf de portret bun știe să calmeze persoana pe care o fotografiază și să îi dea indicațiile potrivite pentru a ieși bine în poze.

Fotografie portret – unul din cele mai frumoase dar și dificile stiluri de fotografie. Expresia, starea, comunicarea cu clientul, unghiul de fotografiere, tehnica utilizată, modul de abordare și lumina perfect poziționată – sunt elemente esențiale pentru o fotografie de portret reușită!

Fotografie beauty – Numita si fotografie glamour sau fotografie de frumusete, fotografia beauty pune accentul pe hairstyle si close up. Fotografia beauty poate fi atistica, poate fi personala sau comerciala dar de fiecare data ea va pune accentul pe frumusete. 

Ionuvich îți pune la dispoziție servicii complete fotografie portret sau beauty la locația clientului sau outdoor

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0770.276.889 / contact@ionuvich.com

Cât costă serviciile foto de portret?

CUM FUNCTIONEAZA:
  1. Ma contactați! Nu aveți nevoie de formulare. Ne puteți suna sau scrie un email în care ne comunicați pe scurt de sedință doriți, locația, ce produse doriți să fotografiați și când doriți să aveți fotografiile gata.
  2. Vom discuta împreuna detaliile cele mai importante pentru pregătirea sedinței: locație (dacă este outdoor sau la sediul dvs.), vestimentatie, accesorii, etc..
  3. După sedința foto și editarea fotografiilor vă punem la dispoziție un link de unde puteti descărca fotografiile la rezoluția dorită de dvs. sau vi le trimitem pe DVD.

Tarifele de mai sus sunt orientative și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în Onesti, jud Bacau și în împrejurimi.

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect. 

NOTA: Va recomandam ca in cazul in care doriti sa programati o sesiune foto de tip Portret Outdoor, sa evitati orele pranzului.

Vezi costul serviciilor foto de portret aici!

Contact

Nu poti salva!
ro_RO
en_GB ro_RO