0
Your cart is currently empty

Ilustratii

Portfolio

ILUSTRATII

BY IONUVICH

Ilustratia este o imagine desenata sau fotografiata, ce are ca scop exemplificarea si intelegerea mai usoara a unui text. In prezent ilustratia este considerata drept parte a artei vizuale, intrucat aceasta poate veni in completarea unor lucrari precum caricaturile, sau pictura.

Contactează-mă acum pentru o ofertă personalizată: 0770.276.889 / contact@ionuvich.com

Cât costă serviciile de ilustratii?

  • Prețul 50 Euro / personaj
  • Realizez ilustrații pentru cărți, reviste, broșuri etc. sau pentru web. Acestea sunt executate digital, pe tabletă grafică, iar programele utilizate sunt Adobe Photoshop si Illustrator. Stilurile sunt diferite, în funcție de necesități. Ca și mod de lucru, înainte de începerea oricărui proiect grafic vă invităm sa discutăm ce v-ați dori, realizăm câteva schițe după care trecem la realizarea propriu-zisă a proiectului.

Un design bun merita un print bun

Realizez design de stickere personalizate care se pot tipări la rezoluție foto, cu sau fără decupare pe contur. Folosesc folie premium, ce poate fi aplicată și pe suprafețe curbate.
Autocolantele sunt imprimate pe folie lucioasă sau mată pentru exterior.

  • Preț design sticker, de la  30 Euro

Majoritatea proiectelor nu necesita o intalnire fizica, detaliile se pot stabili prin e-mail sau telefonic, insa putem sta oricand la o cafea buna. Sunt deschis pentru colaborari la distanta.

Contact

Nu poti salva!
ro_RO
en_GB ro_RO